Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Skole+

Skolen

i bevægelse

Folkeskolereformen betyder, at behovet for bedre rammer til idræt og bevægelse er vokset. Fremover skal eleverne i højere grad inddrages i aktiviteter med idræt og bevægelse,  men mange folkeskoler har ikke indendørsfaciliteterne til det og mangler inspiration. Hvordan kan landets skoler udvikles og nytænkes, så de inspirerer til mere idræt og bevægelse – for alle?

BARK driver kampagnen Skole+, som er igangsat af Realdania, Lokale og Anlægsfonden og DIF. Vi har gennemført idékonkurrence for skoler og kommuner, lavet inspirationskatalog og konferencer og står for den løbende facilitering af partnerskabet.

Læs mere på kampagnens egen hjemmeside

Foto: Anne Prytz Schaldemose


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania, Lokale og Anlægsfonden og Danmarks Idrætsforbund

Projektperiode

2014-2018

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter