Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Plan for Lolland Sydkyst

Potentialeplan

Lolland Sydkyst

I 2028 åbner Femern-forbindelsen, og Lolland bliver ankomsten til Danmark, når man kommer fra Tyskland og Sydeuropa. Hvordan skaber man de bedste fysiske, oplevelsesmæssige og organisatoriske rammer og en samlet attraktiv destination på Lolland Sydkyst? En destination, som kan tiltrække nye målgrupper fra både Danmark og Tyskland.

BARK har udviklet en potentialeplan for den 65 kilometer lange Lolland Sydkyst. Planen indeholder et fysisk og oplevelsesmæssigt hovedgreb. Den kommer med anbefalinger til den overordnede destinationsudvikling, prioriterer udviklingsområder og beskriver konkrete projekter til udvikling af en samlet destination.


Sted

Lolland

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Lolland Kommune

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter