Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Pederstrup Landsby

Pederstrup

Landsby

Pederstrup Landsby er en hengemt perle tæt på Ballerup by, som rummer en unik kulturarv, en autentisk landsbymidte med et velbevaret gadekær og gamle gårde. Et større industriområde afgrænser Pederstrup Landsby fra Ballerup, og er med til at give byen en særlig oplevelse af landbyen, der åbenbarer sig bag det urbane.

Hvordan kan potentialet i det bynære landsbymiljø i endnu højere grad aktivereres til gavn for beboere, kommunens borgere og erhvervsliv og andre besøgende?

BARK har udarbejdet en udviklingsplan for landsbyen, som viser konkrete veje til, hvordan en samlet profil i byens tilbud og fysiske miljø kan åbne op for nye funktioner, forbindelser og rekreative oplevelser og ad den vej styrke Pederstrup som attraktivt bosætningssted og besøgssted.

Udviklingsplanen fungerer som beslutningsgrundlag for udviklingen af en række konkrete aktiviteter i Pederstrup Landsby og kan på sigt danne grundlag for en bevarende lokalplan.


Sted

Ballerup

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Ballerup Kommune

Projektperiode

2015

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter