Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Omstilling af lokalbyen

ny kurs for

lokalbyen

Med deres mellem 500 og 5000 indbyggere har landets 705 lokalbyer historisk været centrum for liv og handel i landdistrikterne. Den dag i dag er det her 20 procent af danskerne bor, og lokalbyerne er stadig en vigtig drivkraft lokalt.

Lokalbyerne står altså midt i en omstillingsproces, hvor deres funktionelle og betydningsmæssige berettigelse har ændret sig, og hvor byernes selvopfattelse og identitet som et lokalt centrum ikke længere er så tydelig. Hvordan håndteres det, og hvad skal lokalbyen i fremtiden?

BARK har udviklet guiden ’Omstilling af lokalbyen’, som samler viden om lokalbyens situation, udfordringer og muligheder og giver inspiration til, hvordan den kan genfortolkes, så den også i fremtiden er en levedygtig og attraktiv by. Guiden er udviklet i nært samarbejde med Esbjerg, Ikast-Brande, Mariagerfjord, Skive og Vejle kommuner. Hele arbejdet bygger på systematisk gennemgang af eksisterende viden på området, statistisk analyse og workshops og dialog med de 5 kommuner.

Guiden er blevet til med støtte fra Landdistriktspuljen under Erhvervs- og Vækstministeriet.

Hent guiden ‘Omstilling af lokalbyen’.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Landdistriktspuljen under Erhvervs- og Vækstministeriet

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter