Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Øster Hurup

Øster Hurup

- en helhedsplan

Øster Hurup er en kystby omgivet af smuk natur. Havet er ét af vores allerstærkeste turistmæssige potentialer, men alligevel har Øster Hurup problemer med at tiltrække turisterne. Så hvordan kan byen styrkes som turismedestination?

BARK har udarbejdet en fysisk og strategisk helheds- og byrumsplan, som både rummer en række beskrivelser af konkrete, realiserbare projektidéer, anbefalinger til prioritering af fysiske nedslagspunkter og en kort- og langsigtet projektplan.

Vi har også rådgivet Mariagerfjord Kommune i, hvordan destinationen kan styrke fokus på østkystturisme og givet strategiske anbefalinger til udvikling af fælles kystbyprofil.


Sted

Øster Hurup

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Mariagerfjord Kommune

Projektperiode

2013-2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter