Tilbage til projektoversigt

Naturpark Amager

Naturparken på Amager Fælled og Kalvebod Fælled skal have nye hovedindgange og samlingssteder. Vi har stået i spidsen for den lokale borger- og aktørinddragelse og kortlagt og kvalificeret de fortællinger, som nu skal formidles.

I fremtiden skal endnu flere finde frem til Naturpark Amager, som er et af de vigtigste naturområder i hovedstadsregionen og mere end tre gange så stort som Dyrehaven ved Jægersborg.

Nu skal nye faciliteter formidle stedets natur og inspirere til øget friluftsliv.  Helt konkret skal tre nye hovedindgange og fire støttepunkter med bådebroer og overdækkede arealer fungere som samlingssteder for naturoplevelser og vandaktiviteter som bl.a. kajak, fiskeri og badning.

BARK Rådgivning var en del af vinderteamet sammen med Møller&Grønborg, ADEPT og SNC-Lavalin Atkins.

Vi har stået i spidsen for den lokale borger- og aktørinddragelse, der har været med til at kvalificere funktioner og udformning af de fysiske projekter. Og vi har kortlagt og kvalificeret de fortællinger, som skal formidles på de syv nedslagspunkter, og tilpasset dem til målgrupperne – dette som et oplæg til, at JAC Studios kan designe og formgive de endelige formidlingsløsninger.

Foto: Møller&Grønborg

Fakta
Sted København

Ydelse Proces og involvering

Kunde Naturstyrelsen, Københavns Kommune og By & Havn på vegne af partnerskabet bag Naturpark Amager

Projektperiode 2019-2020

Kontakt Louise Work Havelund
Seniorrådgiver
louise@b-a-r-k.dk
(+45) 5095 3444

Læs mere om
Proces og involvering