Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Naturpark Amager

Naturpark

Amager

I fremtiden skal endnu flere finde frem til Naturpark Amager, som er et af de vigtigste naturområder i hovedstadsregionen og mere end tre gange så stort som Dyrehaven ved Jægersborg.

Nu skal nye faciliteter formidle stedets natur og inspirere til øget friluftsliv i Naturpark Amager, med tre nye hovedindgange og fire støttepunkter for det blå friluftsliv, der med bådebroer og overdækkede arealer skal fungere som samlingssteder for naturoplevelser og vandaktiviteter såsom kajak, fiskeri og badning.

BARK Rådgivning er en del af vinderteamet sammen med Møller&Grønborg, ADEPT og SNC-Lavalin Atkins.

BARK har stået i spidsen for den lokale borger- og aktørinddragelse, der har været med til at kvalificere funktioner og udformning af de fysiske projekter. 

BARK er også ansvarlig for at kortlægge og kvalificere de fortællinger, som skal formidles på de syv nedslagspunkter i parken, samt at tilpasse dem til målgrupperne. Dette som et oplæg til at JAC Studios kan designe og formgive de endelige formidlingsløsninger.

Foto: Møller&Grønborg


Sted

Naturpark Amager

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Naturstyrelsen, Københavns Kommune og By & Havn på vegne af partnerskabet bag Naturpark Amager

Projektperiode

2019

Kontakt

Louise Work Havelund, seniorrådgiver, louise@b-a-r-k.dk, (+45) 5095 3444

Louise Work Havelund, seniorrådgiver

Louise

Work
Havelund

Seniorrådgiver, etnolog

Louise har mere end 10 års erfaring med at stå i spidsen for komplekse analyse- og udviklingsprojekter. Hun arbejder inden for by- og landdistriktsudvikling med særligt fokus på analyser, inddragelse, strategier, formidling, planer og realisering. Louises ekspertiseområder omfatter alt fra naturoplevelser, fritids- og friluftsliv til kulturbyggeri, tilgængelighed og inklusion, bofællesskaber, kirker og herregårde.

I BARK arbejder Louise desuden med kvalitativ brugerresearch og borgerinddragelsesprocesser.

Mail
Telefon
(+45) 5095 3444
LinkedIn