Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Naturbyen Husum

Naturbyen

Husum

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har længe haft en vision om et urbant naturcenter på EnergiCenter Voldparken i Husum. Ambitionen er, at det ny naturcenter skal fungere som et attraktivt oplevelsescenter, men hvordan skaber man en attraktion, der både tiltrækker publikum og genererer opbakning hos kommune og andre mulige finansieringskilder?

BARK udarbejdede foranalyse og feasibility study for det nyt naturcenter – Naturbyen – i Husum. Projektet resulterede i et prospekt og en inspirationspublikation som har dannet grundlag for den videre fundraising og realisering af projektet.


Sted

Husum

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Projektperiode

2014

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter