Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Master class

Master Class

i verdensklasse

Master Class – transformationer i verdensklasse

Efter 00’ernes byggeboom er raset af, ligger omkring 70 procent af byggebranchens opgaver  primært i arbejdet med at transformere, renovere og udvikle den eksisterende bygningsmasse. Men at dømme ud fra de projekter, der får plads i medierne, er det stadig de byggerier, som opføres på ‘bar mark’, der får prestige og anderkendelse. Så hvordan skabes opmærksomhed og prestige omkring arbejdet med at udvikle eksisterende byggeri?

BARK udvikler, planlægger og afholder en række master classes med tidens største arkitekter inden for transformation og restaurering. Målet er at inspirere feltet af danske arkitekter til at være ligeså ambitiøse, når de bygger videre i en eksisterende struktur, som hvis de skulle bygge nyt.

Master Class finder sted i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Indtil videre har vi haft besøg af:

 


Sted

København

Ydelse

Oplevelser og formidling

Oplevelser og formidling

Oplevelser

og formidling

Oplevelser og formidling

Vi udvikler og gennemfører arrangementer og events, der involverer, inddrager og engagerer mennesker i det byggede miljø og skaber rammer, hvor mennesker mødes på tværs af faglighed. Vi udvikler konceptet, iscenesættelsen og afvikler arrangementet.

Kunde

Grundejernes Investeringsfond, Dreyers Fond og Statens Kunstfond

Projektperiode

2016 - 2019

Kontakt

Tim Jensen, rådgiver (barsel), tim@b-a-r-k.dk, (+45) 2851 0322

Tim Jensen, rådgiver (barsel)

Tim

Jensen

Rådgiver, oplevelsesproducent (barsel)

Tim er oplevelsesproducent og specialiseret i idéudvikling, kreative processer og oplevelseskommunikation. Hans tilgang er eksperimenterende og sanselig, og han er specialiseret i at udvikle, planlægge og iscenesætte arrangementer, som involverer, overrasker og begejstrer.

I BARK arbejder Tim med at udvikle faglig formidling gennem oplevelseskommunikation indenfor det byggede miljø. Han arbejder med web, sociale medier, film, samt udvikling og afvikling af forskellige arrangementer. 

Mail
Telefon
(+45) 2851 0322
LinkedIn