Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Kunsthal 44 Møen

Kunsthal 44

Møen

Kunsthal 44 Møen

Kunsthal 44 Møen er en international kunsthal beliggende i et tidligere autoværksted i landsbyen Askeby på Møn. Kunsthallen formidler samtidskunst i verdensklasse og trækker gæster fra både nær og fjern. De fysiske faciliteter er dog ikke tidssvarende og kunsthallens udvikling begrænses af de fysiske rammer.

Sammen med kunsthallen har BARK stillet skarpt på visionerne for kunsthallens fremtid og beskrevet hvilke fysiske tiltag, der kan medvirke til at udvikle kunsthallen, så den i endnu højere grad kan bidrage til den lokale udvikling på Møn.


Sted

Møn

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Realdania og Kunsthal 44 Møen

Projektperiode

2016 - 2017

Kontakt

Thea Krøyer, rådgiver, thea@b-a-r-k.dk, (+45) 2872 7024

Thea Krøyer, rådgiver

Thea

Krøyer

Rådgiver, cand.soc. 

Thea har en baggrund inden for geografi og byplanlægning med fokus på strategisk landdistriktsudvikling. Hun har erfaring med analyser af, hvordan sociale, økonomiske og politiske processer påvirker udvikling af lokalsamfundet.

I BARK arbejder Thea med at udvikle og gennemføre kampagner inden for det byggede miljø. Derudover arbejder hun med udvikling og afvikling af brugerinddragende arrangementer.

 

Mail
Telefon
(+45) 2872 7024
LinkedIn