Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Kulturnat hos BL

Kulturnat

hos BL

I Danmark er vi verdensmestre i almene boliger. Vi er ikke perfekte, men har en model, vi har opbygget gennem mere end 100 år. Som samfund er vi altid i dialog om den, og vi skal værne om den.

BL – Danmarks Almene Boliger er en medlems- og interesseorganisation for ca. 530 danske boligorganisationer. Organisationens hus i Studiestræde i København er en af hovedstadens markante bygninger og er ramme om både BL, Landsbyggefonden og Byggeskadefonden. Til Kulturnatten i København i 2018 ønskede BL at åbne huset op, som tusindvis passerer hver dag, men få har adgang til.

Alle sanser blev bragt i spil til begivenheden, som var en fejring af det almene og bød på et overflødighedshorn af koncerter, banko, mad og fællesskab. På plakaten var dancehall-makkerparret Klumben & Raske penge, countrysangerinden Ester Brohus, musikkollektivet Turning Tables og ungerne fra Brøndby Strand. Også musiker, skribent og madøret Mik Schack og historiker Poul Sverrild lagde vejen forbi og bidrog med fortællinger fra det almene. Fælleskøkkenet i Kollektivhuset i Høje Søborg serverede maden, og på en workshop kunne børn og kreative sjæle bygge deres drømmebolig.

BARK stod for udvikling af koncept, planlægning og afvikling af aftenen, som trak mere end 500 københavnere og turister indenfor i huset hos BL.


Sted

København

Ydelse

Oplevelser og formidling

Oplevelser og formidling

Oplevelser

og formidling

Oplevelser og formidling

Vi udvikler og gennemfører arrangementer og events, der involverer, inddrager og engagerer mennesker i det byggede miljø og skaber rammer, hvor mennesker mødes på tværs af faglighed. Vi udvikler konceptet, iscenesættelsen og afvikler arrangementet.

Kunde

BL – Danmarks Almene Boliger

Projektperiode

2018