Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Investeringsfremme

Investerings

fremme

Hvordan sikrer vi en yderligere professionalisering i arbejdet med investeringsfremme i danske kyst- og naturturismedestinationer?

Investeringsfremme er helt afgørende, hvis dansk kyst- og naturturisme skal følge med udviklingen i konkurrerende destinationer. Sammen med projektudvikler og rådgiver Lars Bernhard Jørgensen bistår BARK Rådgivning med at lave et professionelt og stedsspecifikt prospektmateriale målrettet investorer, operatører og developere.

Vi identificerer og beskriver koncepter for mulige udviklingsprojekter, som vil kunne danne grundlag for videre dialog og samarbejde med relevante investorer, operatører og udviklere. Og ikke mindst udarbejder vi et besøgskoncept, som sikrer professionelt koordineret organisering af besøg fra investorer, operatører og udviklere.

Opgaven er fokuseret på de tre vækstprojekter i Varde/Ringkøbing-Skjern, Blokhus/Løkken og Djursland/Aarhus, som er led i strategien om at opbygge stærke destinationer på tværs af feriesteder med kritisk masse, som skal drive væksten i fremtiden.

Foto: Bjarke Hvorslev Jensen


Sted

København

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Dansk Kyst- og Naturturisme

Projektperiode

2018-2019

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter