Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Genanvend Gården

Genanvend

gården

Mere end 60 mio. kvadratmeter landbrugsbygninger står tomme rundt omkring i landdistrikterne. Mange af disse gårde er potentielt bevaringsværdige og rummer gode muligheder for nye funktioner, der kan styrke bosætning, erhvervsudvikling og turisme på landet, men hvordan kan der komme liv i de mange tomme landbrugsbygninger?

BARK drev Realdanias kampagne Genanvend Gården. Vi leverede analyser og formidling af bygningstyper, råd om vedligeholdelse og værktøjer til at skabe nye forretningsmuligheder i de gamle bygninger.

Læs mere


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2009-2015

Kontakt

Birgitte Lindegaard, rådgiver, birgitte@b-a-r-k.dk, (+45) 2928 2457

Birgitte Lindegaard, rådgiver

Birgitte

Lindegaard
Jensen

Rådgiver, cand. comm.

Birgitte har over 10 års erfaring med kommunikation, især inden for det byggede miljø, kultur og historie.

I BARK arbejder Birgitte med tværgående projektkommunikation og projektledelse med alt, hvad det indebærer. Opgaverne omfatter alt fra artikelskrivning til webudvikling, sociale medier og PR til corporate kommunikation og udvikling og gennemførelse af større kampagner.

Mail
Telefon
(+45) 2928 2457
Instagram
LinkedIn