Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fremtidens Herregård

Herregården

en lokal dynamo

Danmarks omkring 770 herregårde rummer smukke bygninger og kulturmiljøer, som alle fortæller en vigtig historie, men de historiske omgivelser er dyre at vedligeholde, og for mange ejere er det svært at skabe balance mellem økonomisk og bæredygtig drift og bevaring af kulturarven. Hvordan kan herregårdene udvikle nye forretningsmuligheder med udgangspunkt i bygningsarven og kulturmiljøerne?

BARK har udviklet og driver Realdanias kampagne Fremtidens Herregård. Vi håndterer ansøgninger fra herregårde, gennemfører analyser, studieture og seminarer og formidler erfaringer fra kampagnen på web, presse, konferencer og publikationer.

Læs mere


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2008-2019

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter