Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fornyelse og nedrivning

Fornyelse

og nedrivning

Når befolkningen flytter fra land til by, landbrug, og erhverv omstruktureres og handelsliv flyttes, efterlader det boliger, butikslokaler og erhvervsbebyggelser, som står tomme eller forfalder. Det påvirker helheden i både landsbyer og byer i landdistrikterne og skaber en oplevelse af forfald og tilbagegang. Så hvordan kan kommunerne bruge nedrivning og fornyelse til at skabe grundlag for ny, positiv udvikling de steder, hvor der ikke er vækst?

Med midler fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har BARK udgivet en guide til strategisk nedrivning og landsbyfornyelse, der kan være med til at understøtte den omstillingsproces, som er nødvendig for at imødekomme den rolle og de funktioner, byer og landsbyer skal have i fremtiden.

Læs om publikationen og hent den her.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Støttet af Landdistriktspuljen ved Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Projektperiode

2014

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter