Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fornyelse med frivillige

fornyelse med

frivillige

Frivillige kræfter kan skabe stor værdi i områdefornyelsesprojekter, men ofte bliver de frivillige projekter aldrig til virkelighed. Så hvordan kan kommuner og planlæggere udnytte dette potentiale i områdefornyelsen?

Som svar på denne udfordring har BARK udviklet Frivillighedsmodellen – en håndbog med konkrete redskaber til, hvordan man kan arbejde systematisk og målrettet med frivillige projekter i områdefornyelsen.

Hent publikationen


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. 2+1 Idébureau var samarbejdspartner

Projektperiode

2011

Kontakt

Susanne Abildgaard Rud, rådgiver, susanne@b-a-r-k.dk, +45 20 91 71 12

Susanne Abildgaard Rud, rådgiver

Susanne

Abildgaard Rud

Susanne er antropolog og har stor erfaring med identitetsprocesser og med, hvad der driver fællesskaber og tilhørsforhold til steder. Hun skaber processer, der hjælper stedets aktører med at afdække lokale ressourcer og potentialer og har stor erfaring med at designe inddragende processer, der skaber engagement, forankring og nye samarbejder.

Susanne anvender metoder inden for etnografi, designtænkning og brugerinddragelse og har også stor viden om, hvad der driver og engagerer forskellige interessenter.

Hos  BARK arbejder Susanne med kvalitative analyser og metoder samt med kampagner og kommunikation. Som kampagneleder for Realdanias Underværker-kampagne har Susanne erfaring med at samarbejde med frivillige ildsjæle, med rådgivning om organiseringsformer og med rådgivning om realisering af projekter i det byggede miljø.

Mail
Telefon
+45 20 91 71 12
LinkedIn