Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Fitness for alle

Fitness skal være

for alle

Når mennesker med bevægelseshandicap er fysisk aktive bliver de både sundere, gladere og mere selvhjulpne. Men den fysiske indretning af langt de fleste fitnesscentre udelukker desværre ofte muligheden for at komme i gang.

‘Fitness for alle’ er et initiativ, der skal skabe innovative og nytænkende tiltag, som gør det muligt for, at netop mennesker med bevægelseshandicap kan dyrke fitness på lige fod med alle andre.

Gennem eksempelprojekter, forskning, læring, inspiration og formidling skal initiativet skabe øget interesse for og ny viden om, hvordan foreningsfitnesscentre kan indrettes på nye og inkluderende måder. Målet er øget fysisk og psykisk sundhed og velvære for alle – til gavn for den enkelte og til gavn for samfundet.

I BARK er vi sekretariat for partnerskabet bag kampagnen og står for den daglige udvikling og drift.

Foto: Kasper Rander


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania, Lokale og Anlægsfonden, Bevica Fonden, Danske Handicaporganisationer, DIF, DGI, DHIF og Bevæg dig for livet - Fitness

Projektperiode

2017 - 2020

Kontakt

Louise Work Havelund, seniorrådgiver, louise@b-a-r-k.dk, (+45) 5095 3444

Louise Work Havelund, seniorrådgiver

Louise

Work
Havelund

Seniorrådgiver, etnolog

Louise har mere end 10 års erfaring med at stå i spidsen for komplekse analyse- og udviklingsprojekter. Hun arbejder inden for by- og landdistriktsudvikling med særligt fokus på analyser, inddragelse, strategier, formidling, planer og realisering. Louises ekspertiseområder omfatter alt fra naturoplevelser, fritids- og friluftsliv til kulturbyggeri, tilgængelighed og inklusion, bofællesskaber, kirker og herregårde.

I BARK arbejder Louise desuden med kvalitativ brugerresearch og borgerinddragelsesprocesser.

Mail
Telefon
(+45) 5095 3444
LinkedIn