Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Den Ny Maltfabrik

Den Ny

Maltfabrik

I Ebeltoft ligger den markante Lundbergs Maltfabrik, som er et af de få industrianlæg fra 1800-tallet i Danmark, vi stadig har tilbage. Ideen om at genoplive fabrikken som et kraftcenter for erhverv, service og kultur havde rumsteret længe blandt en lokal projektgruppe, men hvordan skulle visionerne føres ud i livet?

BARK har udført en bygningsanalyse med overblik over fabriksanlæggets bevaringsværdier og vedligeholdelsestilstand. Analysen skitserede muligheder og udfordringer for genanvendelse af maltfabrikken i forhold til det overordnede koncept, og har ligget til grund for den realisering af projektet, som nu er i fuld gang.

Følg projektet her


Sted

Ebeltoft

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Komitéen til realisering af Den Ny Maltfabrik og Realdania. Samarbejdspartner er desuden 3PART

Projektperiode

2012-2015