Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Den danske riviera

Den danske

riviera

I Nordsjælland ligger de fem badebyer Tisvildeleje, Hornbæk, Gilleleje, Liseleje og Humlebæk omgivet af smuk natur og kystlinje. Disse badebyer rummer store uforløste potentialer, men hvordan indløses potentialerne bedst?

BARK har sammen med Absolut Landskab og Manto udviklet potentialeplaner for de fem byer. Potentialeplanerne skaber en sammenhængende genfortælling om de fem nordsjællandske byer. Den giver forslag til konkrete ændringer i det fysiske miljø og ideer til nye oplevelser som grundlag for den fremtidige udvikling af de fem badebyer.

Se planerne


Sted

Nordsjælland

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

VisitNordsjælland

Projektperiode

2012-2014

Kontakt

Louise Work Havelund, seniorrådgiver, louise@b-a-r-k.dk, (+45) 5095 3444

Louise Work Havelund, seniorrådgiver

Louise

Work
Havelund

Seniorrådgiver, etnolog

Louise er ekspert i etnografisk metode og har erfaring med indsamling og analyse af både kvalitative data og kvantitative data.

I BARK har Louise stået i spidsen for en lang række komplekse analyser og udviklingsprojekter, og hun spiller en særlig rolle i BARK, når det gælder tilrettelæggelse og udførelse af kvalitativ brugerresearch.

Mail
Telefon
(+45) 5095 3444
LinkedIn