Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Collective Impact

Sammen om

Bygningsarven

Omstillingen i Danmarks landdistrikter sætter bygningsarven under pres og i disse år mister mange bygninger og kulturmiljøer anvendelse og driftsgrundlag. Hvordan kan man på tværs af forskellige aktører arbejde sammen om at bevare og udvikle de kulturmiljøer i landdistrikterne, der rummer udviklingspotentialer?

En gruppe bestående af det daværende Bygningskultur Danmark (i dag: Historiske Huse), DGI, KL, KTC, Landdistrikternes Fællesråd, Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur, Landsforeningen Landsbyerne i Danmark, Nykredit, Realdania, Slots- og Kulturstyrelsen samt Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet gik sammen med det formål at bevare og udvikle kulturmiljøerne i landdistrikterne. Fokus var på Lolland og Faaborg-Midtfyn kommuner, men resultaterne kan overføres til resten af landet.

BARK stod for at understøtte gruppens arbejde – bl.a. gennem facilitering af netværk og møder, videndeling, relationsopbygning, strategiudvikling, dataindsamling, analysearbejde, sparring og kommunikation.


Sted

Lolland og Faaborg-Midtfyn

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2014 - 2018

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter