Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Podcast: Bygtropolis

Bygtropolis

- en podcast

Hvordan varetager vi vores fælles ressourcer? Hvordan bygger vi bæredygtigt, sundt og inkluderende? Hvordan understøtter vi fællesskaber og fritidsliv lokalt? Og hvordan sikrer vi de rette kompetencer og mangfoldighed i sammensætningen af medarbejdere på byggepladsen?

Det er blot nogle af de spørgsmål, som udforskes i podcasten Bygtropolis. Podcasten er udviklet med og til fagfolk på tværs af byggeriet. Målet er at stille skarpt på nogle af de problemstillinger, der berører branchen over én kam, og at få noget af den viden, der løbende produceres på tværs af organisationer, forskningsinstitutioner og virksomheder ud af publikationerne og ind i øregangene.

Det er BARK Rådgivning, der sætter podcasten i søen, som er produceret i samarbejde med journalist Morten Olsen og MUNCK Studios.

Find og lyt til podcasten på den tværfaglige platform www.byggerietspodcast.dk, hvor du også finder en række andre faglige podcastproduktioner fra og til det byggede miljø.

Gå til www.byggeriets podcast.dk

Projektet er centreret omkring eksisterende netværk og udviklet i samarbejde med Grundejernes Investeringsfond og Lokale og Anlægsfonden, som også støtter forskning og ny viden i det byggede miljø.


Sted

Danmark

Ydelse

Oplevelser og formidling

Oplevelser og formidling

Oplevelser

og formidling

Oplevelser og formidling

Vi udvikler og gennemfører arrangementer og events, der involverer, inddrager og engagerer mennesker i det byggede miljø og skaber rammer, hvor mennesker mødes på tværs af faglighed. Vi udvikler konceptet, iscenesættelsen og afvikler arrangementet.

Kunde

Lokale og Anlægsfonden og Grundejernes Investeringsfond

Projektperiode

2017-2019

Kontakt

Birgitte Lindegaard, rådgiver, birgitte@b-a-r-k.dk, (+45) 2928 2457

Birgitte Lindegaard, rådgiver

Birgitte

Lindegaard
Jensen

Rådgiver, cand. comm.

Birgitte har over 10 års erfaring med kommunikation, især inden for det byggede miljø, kultur og historie.

I BARK arbejder Birgitte med tværgående projektkommunikation og projektledelse med alt, hvad det indebærer. Opgaverne omfatter alt fra artikelskrivning til webudvikling, sociale medier og PR til corporate kommunikation og udvikling og gennemførelse af større kampagner.

Mail
Telefon
(+45) 2928 2457
Instagram
LinkedIn