Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Besøgscentre i Grønland

Besøgscentre

i Grønland

Turismen i Grønland er i en positiv udvikling, og det grønlandske Selvstyre har i løbet af 2015 igangsat en række initiativer, der skal sikre fortsat vækst i turismen. Målet er at fremme et stærkt, professionelt og selvbærende turismeerhverv til gavn for et holdbart grønlandsk samfund.

Som en del af Selvstyrets arbejde med at styrke turismen ønsker man at udvikle en række besøgscentre i hele Grønland, hvoraf det første er på vej i Ilulissat. Men hvordan sikrer man, at de nye besøgscentre bliver holdbare og bæredygtige?

De nye besøgscentre skal skabe udvikling og vækst i turismen ved at synliggøre Grønlands mange lokale potentialer og seværdigheder og øge oplevelsesudbuddet i de enkelte regioner.

BARK gennemfører en analyse, der munder ud i en konceptbeskrivelse og et projektoplæg til fire nye besøgscentre og som skal danne grundlag for den fremtidige finansiering og realisering af besøgscentrene.


Sted

Grønland

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Selvstyret

Projektperiode

2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter