Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Aalborg Ny Teater

AALBORG

NY TEATER

Aalborg Teater er et kulturelt flagskib i den nordjyske region og har gennem flere år præsenteret scenekunst på et meget højt plan. Teatret har vundet flere priser for det høje kunstneriske niveau, men faciliteterne på Aalborg Teater er ikke tidssvarende.

Målet er at skabe et nyt teater, centralt placeret ved Spritfabrikkerne i Aalborg, der kan modsvare og opfylde de krav der stilles til fremtidens teaterproduktion. Men hvordan sikrer man, at et nyt teater bliver holdbart og bæredygtigt?

Vi har udarbejdet en forretningsanalyse, der belyser teatrets rammebetingelser, markedsgrundlag, målgrupper, organisering, aktiviteter og driftsøkonomi. Forretningsanalysen fungerer som beslutningsgrundlag for projektets videre færd, kvalificerer materiale til fundraising og er grundlag for et arkitektkonkurrenceprogram for byggeriet.


Sted

Aalborg

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Aalborg Teater

Projektperiode

2016 - 2017

Kontakt

Caroline Lørup, seniorrådgiver (barsel), caroline@b-a-r-k.dk, (+45) 2889 1707

Caroline Lørup, seniorrådgiver (barsel)

Caroline

Lørup

Rådgiver, antropolog (barsel)

Caroline er antropolog og er specialiseret i rådgivning omkring kulturbyggeri, herunder både visionsprocesser, projektkvalificering og projektrealisering i eksisterende eller nye rammer.

Caroline arbejder særligt med større kulturbyggeriprojekter fra første idé til færdigt byggeri.

Kulturbyggerier har et stort potentiale som dynamo for lokal udvikling, men er ofte lange og omkostningstunge projekter, der involverer en lang række aktører og eksperter. Caroline hjælper med at udvikle og kvalificere den gode idé i tæt samarbejde med projektets interessenter og tester ideens holdbarhed i forhold til marked og kunder, indhold, fysiske rammer, organisation og drift. Og ikke mindst har hun en lang række markeds- og forretningsanalyser bag sig, der omsættes til klare anbefalinger til projektets videre færd.

Mail
Telefon
(+45) 2889 1707
LinkedIn