Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

05.11.2021

Vi udvider og søger: Seniorrådgiver til BARK rådgivning

Vil du være en del af et ambitiøst tværfagligt rådgiverteam, der sætter retning på udviklingen af Danmarks kulturarv, byer, attraktioner, destinationer og landdistrikter? Er du en erfaren og strategisk tænkende rådgiver og projektleder, og har du lyst til at udvikle levedygtige steder og projekter i krydsfeltet mellem mennesker, mursten og marked? Så er stillingen som seniorrådgiver måske din.

Hos BARK Rådgivning er vi specialiserede rådgivere indenfor bæredygtig udvikling af steder. Vi hjælper fonde, kommuner og kulturinstitutioner med at udvikle steder, bygninger og projekter inden der tegnes og bygges.  Vi har travlt og søger derfor en seniorrådgiver, der selvstændigt kan projektlede komplekse projekter med mange interessenter, og som har et godt netværk i branchen og kan opdyrke nye opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et afvekslende og udviklende job i en specialiseret tværfaglig rådgivningsvirksomhed
 • Fagligt udfordrende arbejdsopgaver på dagsordenssættende projekter sammen med dygtige og ambitiøse kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • Stor frihed og fleksibilitet til at planlægge din tid og løsning af dine opgaver
 • Et stærkt fagligt fællesskab og smukke og inspirerende rammer for arbejdet på kontoret i Skoubogade i indre København

Om dig:

Vi søger en fagligt stærk, selvstændig og samarbejdsorienteret projektleder med min. 7 års erfaring fra en rådgivningsvirksomhed, tegnestue eller lignende. Du har flere års erfaring med kundekontakt og har selvstændigt ledet komplekse projekter eller partnerskaber med mange interessenter.

Du har en videregående uddannelse f.eks. indenfor sociologi, antropologi, geografi, etnologi el. lignende. Du vil være særligt relevant for stillingen, hvis du har faglig viden indenfor strategisk destinationsudvikling, udvikling af attraktioner, forretningsanalyse og/eller strategisk by- og landdistriktsudvikling.

Derudover forventer vi, at:

 • Du har viden og kompetencer indenfor strategi og ledelse af komplekse projekter og partnerskaber. Du kan samle relevante parter om en fælles ambition og operationalisere den, så den bliver til virkelighed.
 • Du er løsningsorienteret. Du kan se muligheder hvor andre ser problemer, forløse potentialer og lede komplekse partnerskaber og projekter sikkert i mål
 • Du har viden om og interesse for udvikling af steder og for udvikling af det byggede miljø og med afsæt i stedbundne potentialer – både i byer og på landet
 • Du har en stærk faglighed og store ambitioner på dine egne og på projekternes vegne
 • Du er diplomatisk og empatisk og gør en dyd ud af at se komplekse problemstillinger fra mange vinkler
 • Er en skarp, analysestærk problemknuser, der er vant til at være et skridt foran
 • Er en tydelig og dygtig kommunikator i både skrift og tale.
 • Er udviklingsorienteret og har et stort netværk i branchen
 • Du kan holde hovedet koldt og humøret højt i en tempofyldt og uforudsigelig hverdag i et udviklingsorienteret miljø

Søg jobbet senest 29. november 

Hvis du vil vide mere om BARK Rådgivning og om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kirstine Cool på kirstine@b-a-r-k.dk eller tlf. 25 34 27 25. Se også www.b-a-r-k.dk.

Ansøgningen sendes til job@b-a-r-k.dk. Vedhæft motiveret ansøgning, CV, referencer og evt. andet materiale, der dokumenterer dine kompetencer.

Frist for ansøgning er mandag d. 29/11, men vi hører meget gerne fra dig inden da. Samtaler afholdes løbende.

Kort om BARK rådgivning

BARK består af omkring 18 medarbejdere med kompetencer inden for arkitektur, antropologi, sociologi, geografi, strategi, økonomi, ledelse og kommunikation. Vi driver tværfaglige processer, partnerskaber, netværk og sekretariater for vores kunder over hele landet. Vi omsætter idéer og udfordringer til konkrete og realiserbare planer og projekter. Og så hjælper vi gerne med alt fra den enkelte analyse og den komplekse evaluering til den store samlede strategi.

Virksomheden ledes af en adm. direktør samt af vicedirektør Kirstine Cool. BARK er ejet af Bygningsarvsfonden. Virksomhedens overskud går til at løfte fondens formål, som er at rådgive om by- og bygningsarven i Danmark.

Kirstine Cool
Antropolog og faglig leder

+45 2534 2725
kirstine@b-a-r-k.dk