Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

26.10.2021

Stillingsopslag: BARK søger direktør

Vil du sætte kursen for en tværfaglig rådgivningsvirksomhed sammen med et hold af dygtige og ambitiøse rådgivere? Har du ledelseserfaring, og kan du kombinere dyb faglig viden med kommerciel forretningsudvikling og salgsdrive? Og har du lyst til at udvikle levedygtige steder i krydsfeltet mellem mennesker, mursten og marked? Hvis ja, er du måske den nye administrerende direktør for BARK Rådgivning.

BARKs nuværende direktør har valgt at søge nye udfordringer, og vi søger derfor en ny administrerende direktør, der kan fortsætte og styrke virksomhedens gode udvikling.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet med en stærk fællesskabsorienteret kultur, hvor vi spiller hinanden stærke.  Nu søger vi den person, der vil stå i spidsen for holdet af erfarne og spidskompetente rådgivere og sætte retning for virksomhedens videre udvikling.

Læs mere om stillingen i den uddybende job- og personprofilbeskrivelse her.

Forventet tiltrædelse 1. februar 2022.

Om BARK Rådgivning

BARK Rådgivning er en privat rådgivningsvirksomhed med 18 medarbejdere med kompetencer inden for arkitektur, antropologi, sociologi, byplanlægning, strategi, forretningsudvikling, ledelse og kommunikation, der arbejder med strategisk udvikling af bygninger og steder. Virksomheden er ejet af Bygningsarvsfonden.

 

Arbejdssted

Skoubogade 1, 2.
1158 København K
Danmark

Ansøgningsfrist:

29. november 2021

Kontakt

Lars Axelsen
Bestyrelsesformand
Tlf.: 4088 4248

Jørgen Ulrik Jensen
Partner, Pluss Leadership
Tlf.: 4059 2355

Kirstine Cool
Vicedirektør

+45 2534 2725
kirstine@b-a-r-k.dk