Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

31.05.2022

BARK søger grafisk praktikant

I efteråret 2022 kan du komme i praktik hos BARK Rådgivning. Du bliver en del af et stærkt tværfagligt miljø, der udvikler steder i Danmark. Frist for ansøgninger den 15. juni.

BARK Rådgivning leder efter en praktikant, der gerne vil arbejde med grafisk opsætning og visuel kommunikation i et tværfagligt miljø – i tæt samarbejde med arkitekter, landskabsarkitekter, antropologer, sociologer, geografer og kulturformidlere.

Arbejdsopgaverne aftaler vi i fællesskab, men de vil primært omfatte grafisk opsætning og layout af publikationer og rapporter, udarbejdelse af diagrammer og modeller samt analyse og kortlægning. 

Se mere om praktikstillingen og formalia i stillingsopslaget: Jobopslag_Grafisk praktikant_efterår2022

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning samt CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger pr. mail til job@b-a-r-k.dk. Send også gerne portfolio eller andet, der viser, hvordan du arbejder visuelt.

Kort om BARK

Hos BARK Rådgivning er vi specialiserede rådgivere i strategisk udvikling af steder. Vi arbejder bl.a. med strategier, udviklingsplaner, kulturinsititutioner, turisme, forretningsudvikling, borgerinvolvering, landdistriktsudvikling, events og kommunikation.

Spørgsmål?

Ring eller skriv til Ida – hun er klar til at hjælpe.

Ida Christoffersen
Historiker og projektchef

+45 2426 4271
ida@b-a-r-k.dk