Search icon
Tilbage til oversigt
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

07.05.2021

BARK søger arkitektfaglig praktikant

I efteråret 2021 kan du komme i praktik hos BARK rådgivning. Du bliver en del af et stærkt tværfagligt miljø, der udvikler steder i Danmark. Frist for ansøgninger den 26. maj.

BARK Rådgivning søger en arkitektfaglig praktikant med stedsans og lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø. Du bliver én af to praktikanter og del af et stærkt hold bestående af både studerende og rutinerede rådgivere af antropologer, sociologer, geografer, kulturformidlere samt andre arkitekter.

Hos BARK Rådgivning er vi specialiserede i strategisk udvikling af byer og steder – fra den enkelte bygning til hele landskaber og regioner – og vi arbejder over hele landet fra Vestkysten over København til klippeøen Bornholm.

Opgaver og arbejdstid
Som praktikant i BARK indgår du i teamet på lige fod med dine kolleger, og du vil få et afvekslende og lærerigt job med sparring og fokus på din faglige udvikling.

Dine arbejdsopgaver aftaler vi i fællesskab, men de vil omfatte analyse og kortlægning, idé- og konceptudvikling, udarbejdelse af diagrammer og modeller samt opsætning af publikationer og rapporter.

Praktikperioden starter onsdag d. 11. august 2021 og strækker sig over et semester. Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen.

Ansøgningsfrist og mere viden

Frist for ansøgning er onsdag d. 26. maj kl. 12.00. Samtaler afholdes i slutningen af maj og starten af juni.

Læs mere om stillingen og formalia i vores stillingsopslag: Praktikant efteråret 2021

Læse mere om BARK Rådgivning på vores hjemmeside b-a-r-k.dk

Spørgsmål? Kontakt Kirstine: