Tilbage til oversigt
Foto af BARKs arbejdsmiljø
Nyheder

Seneste nyt om bl.a. projekter, kampagner, begivenheder og jobmuligheder i BARK.

11.10.2021

BARK rådgivning søger to nye praktikanter

Vil du arbejde med strategiske udvikling af steder og studerer du til arkitekt eller på en samfundsvidenskabelig uddannelse? Så kan du komme i praktik hos BARK Rådgivning i foråret 2022.

BARK Rådgivning søger to praktikanter, der gerne vil arbejde i et tværfagligt miljø – i tæt samarbejde med arkitekter, antropologer, landskabsarkitekter, sociologer og kulturformidlere. Konkret søger vi en arkitektfaglig samt en samfundsfaglig profil.

Som praktikant får du et afvekslende og lærerigt job i en specialiseret rådgivningsvirksomhed, samt et praktikforløb med løbende sparring og fokus på din faglige udvikling.

Du kommer til at indgå i hverdagen sammen med det unge og erfarne hold af specialiserede rådgivere, der arbejder med strategisk udvikling af steder – det være sig alt fra bygningskultur og attraktioner til byer og destinationer over hele landet. Du får plads i BARKs lokaler i Københavns historiske centrum og kan blive koblet på projekter over hele Danmark.

Det siger praktikanten selv
I dette semester har BARK rådgivning Nicklas Opstrup Hvass i praktik. Han læser til daglig By, Plan og Proces samt Sociologi ved RUC, og er blandt andet med på projekter, der skal udvikle den gamle Sukkerfabrik i Stege samt inddrage københavnerne i udviklingen af Naturpark Nordhavn.

”Hos BARK får man stort medansvar, hvis man tager det. Jeg får lov til at være en del af centrale processer i store komplekse udviklingsprojekter i Danmark, og det har f.eks. givet mig nye perspektiver på, hvordan man udvikler forskellige rum i byen. Jeg har også fået en større bevidsthed om, hvem jeg selv er – privat og fagligt – fordi jeg får lov til at afprøve min faglighed af inden for det byggede miljø under meget forskellige rammer og forskellige projektledere,” fortæller Nicklas Opstrup Hvass, der i dag er praktikant hos BARK.

Det arbejder vi med hos BARK
Vores kunder tæller alt fra kulturinstitutioner og kommuner til fonde og destinationsselskaber, og vores arbejde spænder over udvikling af strategiske og fysiske udviklingsplaner, borgerinvolvering, markedsanalyser, rumprogrammer, formidlingskoncepter for kulturbyggerier, turismestrategier og landdistriktsudvikling.

Læs mere og søg senest 15. november 2021
Praktikperioden for nye praktikanter starter mandag den 10. januar 2022, og arbejdstiden er cirka 37 timer om ugen.

Læs mere om praktikstillingerne i de to praktikopslag og send os en ansøgning senest 15. november.

Praktik for arkitekter
Praktik for samfundsfaglig profil

Ida Christoffersen
Historiker og projektchef

+45 2426 4271
ida@b-a-r-k.dk