Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Susanne Abildgaard Rud, rådgiver

Susanne

Abildgaard Rud

Susanne er antropolog og har stor erfaring med identitetsprocesser og med, hvad der driver fællesskaber og tilhørsforhold til steder. Hun skaber processer, der hjælper stedets aktører med at afdække lokale ressourcer og potentialer og har stor erfaring med at designe inddragende processer, der skaber engagement, forankring og nye samarbejder.

Susanne anvender metoder inden for etnografi, designtænkning og brugerinddragelse og har også stor viden om, hvad der driver og engagerer forskellige interessenter.

Hos  BARK arbejder Susanne med kvalitative analyser og metoder samt med kampagner og kommunikation. Som kampagneleder for Realdanias Underværker-kampagne har Susanne erfaring med at samarbejde med frivillige ildsjæle, med rådgivning om organiseringsformer og med rådgivning om realisering af projekter i det byggede miljø.

Mail
Telefon
+45 20 91 71 12
LinkedIn

Projekter

Underværker

Når den negative udvikling i landsbyen skal vendes, når bygningsarven skal bevares, eller når gaden trænger til nyt liv, er de frivillige kræfter ofte de første til at tage fat i. Men ofte bliver ildsjælenes gode idéer aldrig…

Alternative boligtypologier

I Danmark er vi gode til at bygge familieboliger til far, mor og to børn, men mange mennesker lever på en anden…