Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Investeringsredegørelse

Byfornyelse

med private midler

Guide til investeringsredegørelse

Partnerskaber med private kræfter sikrer realiserbare, holdbare og bæredygtige projekter og bidrager til en langvarig, positiv forandring af det område, der er byfornyet. Men hvordan skaber man de bedste forudsætninger for at øge private investeringer i byfornyelsen?

BARK Rådgivning har for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen udviklet guiden ‘Vejledning til investeringsredegørelse’. En guide, som giver kommunerne de bedst mulige værktøjer til at skabe private investeringer i forbindelse med byfornyelser.

Ud over viden og inspiration til hvordan kommunerne øger private investeringer i byfornyelsen, indeholder guiden også en vejledning til, hvordan man udarbejder en investeringsredegørelse, hvilket er et krav i forbindelse med byfornyelsesprogram.

Hent ‘Vejledning til investeringsredegørelse – private midler i byfornyelsen’ her.

 

Foto: Anne Prytz Schaldemose


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Projektperiode

2016-2017

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn