Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Underværker

Ildsjæle gør

Underværker

Underværker – Realdanias kampagne til ildsjæle

Når den negative udvikling i landsbyen skal vendes, når bygningsarven skal bevares, eller når gaden trænger til nyt liv, er de frivillige kræfter ofte de første til at tage fat i. Men ofte bliver ildsjælenes gode idéer aldrig til virkelighed. Hvordan kan frivillige ildsjæles arbejde med at sikre lokal bygningsarv og livskvalitet hjælpes på vej?

Realdanias kampagne Underværker sætter fokus på de frivillige kræfter i det byggede miljø, og yder økonomisk støtte til en lang række konkrete projekter, inspirerer og kvalificerer ildsjælenes arbejde og skaber opmærksomhed og debat om ildsjælenes potentialer.

BARK udvikler og gennemfører kampagnen for Realdania. Vi står for den daglige projektledelse, har dialog med de mange ildsjæleprojekter og afholder inspirationsarrangementer. Og vi faciliterer bedømmelse af projekterne og sikrer opmærksomhed om kampagnen gennem sociale medier, i pressen, på Folkemøde, mm.

Som led i kampagnen har vi lavet bogen ‘Underværker – når ildsjæle bygger’ Bogen giver 68 eksempler på de potentialer, der ligger i at slippe ildsjælene løs og skitserer de udfordringer og succeser, som projekterne er stødt på undervejs.

Læs mere på kampagnens egen hjemmeside.

 


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiseret i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2014-2018

Kontakt

Kirstine Cool, rådgivningschef, kirstine@b-a-r-k.dk, (+45) 2534 2725

Kirstine Cool, rådgivningschef

Kirstine

Cool

Rådgivningschef, antropolog

Kirstine er antropolog med speciale i modernitet og steder. Hun har stor erfaring i at udvikle og lede strategiske, langvarige kampagner inden for det byggede miljø.

Kirstine har ligeledes stået i spidsen for en lang række komplekse analyse- og udviklingsprojekter, hvor hendes antropologiske viden er omsat til klare strategiske anbefalinger.

Mail
Telefon
(+45) 2534 2725
LinkedIn