Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Turisme i Vesthimmerland

Turisme i

Vesthimmerland

Turismen i Vesthimmerland Kommune har traditionelt været knyttet til Limfjordskysten og steder som Løgstør, Rønbjerg, Livø, Trend og Hvalpsund. I de senere år er antallet af overnatninger i området dog faldet, og det samme gælder turisternes døgnforbrug. Hvordan kan man udvikle nye turistprodukter i Vesthimmerland og vende den nedadgående kurve?

BARK faciliterede en inddragelsesproces for det lokale turismeerhverv som grundlag for at udvikle nye professionelle, helhedsorienterede og attraktive tilbud til målgrupperne. Processen har skabt nye netværk på tværs af brancher og tidligere kommuneskel og samlet turismeerhvervet og andre interessenter om at udvikle kommunens kvaliteter.


Sted

Vesthimmerland

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

VisitVesthimmerland og VisitNordjylland

Projektperiode

2011-2012

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter