Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Tomme bygninger – nye jobs

Tomme bygninger

og nye jobs

Tomme bygninger og nye jobs

Det er umuligt at forestille sig, at landdistrikterne skal udvikle sig uden arbejdspladser, og små og mellemstore virksomheder hører meget tæt sammen med udviklingen af et bæredygtigt Danmark.

Men hvordan kan kommunerne tiltrække flere virksomheder til landdistrikterne, hvor der bliver færre borgere, og antallet af tomme produktions- og institutionsbygninger stiger?

Med støtte fra Landdistriktspuljen under Erhvervsministeriet har BARK Rådgivning udarbejdet en guide til, hvilke typer af virksomheder og brancher, der trives på landet – og ikke mindst, hvordan den eksisterende bygningsmasse kan indgå i den lokale erhvervsudvikling.

Guiden kommer med anbefalinger til en helhedsorienteret tilgang til erhvervsudvikling i landdistrikterne. Og den kombinerer traditionel erhvervsrådgivning med en bredere tilgang til virksomheders og iværksætteres behov.

Hent guiden her i pdf


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Landdistriktspuljen ved Erhvervs- og Vækstministeriet

Projektperiode

2016

Kontakt

Mads Christian Bundgaard, rådgiver, mads@b-a-r-k.dk, (+45) 2567 4788

Mads Christian Bundgaard, rådgiver

Mads Christian

Bundgaard
Nielsen

Rådgiver, cand. soc.

Mads er bysociolog og har erfaring med analyser af både menneskets bevægelse i rum samt økonomiske og politiske strukturers indvirkning på lokalsamfund og det byggede miljø.

I BARK arbejder Mads med strategisk udvikling af byer, byområder og landdistrikter i dialog med borgerne og erhvervsliv med udgangspunkt i det enkelte steds muligheder og udfordringer.

Mail
Telefon
(+45) 2567 4788
LinkedIn