Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

1940-50’ernes boligbyggeri

Velfærdsstatens

guldalder

1940’erne og 1950’ernes murede boligbyggeri

1940’erne og 1950’ernes murede boligbyggeri er en unik epoke i dansk arkitekturhistorie, hvor Danmark blev international foregangsland. I dag har mange af disse bygninger brug for modernisering og energioptimering, men renovering uden omtanke risikerer at udvande den værdifulde, tidstypiske arkitektur. Hvordan kan 1940’ernes og 1950’ernes murede boligbebyggelser bedst renoveres?

Realdanias kampagne satte fokus på at fremtidssikre kvaliteterne i 1940’erne og 1950’ernes murede boligbebyggelser.

BARK har udviklet og driver kampagnen for Realdania. Som led i kampagnen har vi sammen med en række eksperter udviklet en manual og en pixi-bog, der samler viden om renovering af periodens bygninger, og gennemført en række formidlingsinitiativer.

Læs mere om kampagnen på Realdanias website.


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania, Gl, Slots- og Kulturstyrelsen og Landsbyggefonden

Projektperiode

2013-2016

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Sara er administrerende direktør i BARK og fungerer derudover som seniorrådgiver med et særligt fokus på strategisk udvikling i landdistrikterne.

Sara har over 10 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Sara har desuden en lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter