Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

1940-50’ernes boligbyggeri

1940-50'ernes

boligbyggeri

1940’erne og 1950’ernes murede boligbyggeri

1940’erne og 1950’ernes murede boligbyggeri er en unik epoke i dansk arkitekturhistorie, hvor Danmark blev international foregangsland. I dag har mange af disse bygninger brug for modernisering og energioptimering, men renovering uden omtanke risikerer at udvande den værdifulde, tidstypiske arkitektur. Hvordan kan 1940’ernes og 1950’ernes murede boligbebyggelser bedst renoveres?

Realdanias kampagne satte fokus på at fremtidssikre kvaliteterne i 1940’erne og 1950’ernes murede boligbebyggelser.

BARK har udviklet og driver kampagnen for Realdania. Som led i kampagnen har vi sammen med en række eksperter udviklet en manual og en pixi-bog, der samler viden om renovering af periodens bygninger, og gennemført en række formidlingsinitiativer.

Læs mere om kampagnen på Realdanias website.

 


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Ydelser

Udvikling af
kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiseret i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania, Gl, Slots- og Kulturstyrelsen og Landsbyggefonden

Projektperiode

2013-2016

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn