Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Kulturmiljøers potentialer

Potentialevurdering

af kulturmiljøer

Potentialevurdering af kulturmiljøer

Omstillingen i Danmarks landdistrikter sætter bygningsarven under pres med risiko for, at værdifulde bygninger, landskaber og kulturmiljøer mister deres funktion og driftspotentiale. Derved risikerer Danmark at miste vigtig kulturarv. Landdistrikternes fremtid er afhængig af, at der prioriteres og omstilles til den ny virkelighed. Men hvordan kan bygningsarven spille en rolle i den proces, og hvad kan den bidrage med af værdi, lokal stolthed og udviklingspotentiale?

På baggrund af spørgsmål gennemfører BARK for Collective Impact gruppen Bygningsarven i Landdistrikterne en proces til udvikling af en ny metode, som samler viden, erfaring og værktøjer, der kan bistå kommunerne med at arbejde mere strategisk med deres kulturmiljøer.


Sted

Danmark

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Ydelser

Planer og
strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Collective Impact gruppen 'Bygningsarven i Landdistrikterne'

Projektperiode

2016

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn