Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Stedet Tæller

Stedet Tæller

en kampagne

Stedet Tæller

Yderområderne besidder unikke kvaliteter og uforløste potentialer, men hvordan kan disse potentialer bedst indløses og skabe livskvalitet lokalt?

BARK udvikler og driver Realdanias kampagne Stedet Tæller, som støtter fysiske projekter i Danmarks yderområder. Vi står for den daglige projektledelse og kommunikation, laver analyser og gennemfører ansøgningsrunder og udviklingsforløb for kampagnens projekter.

Som en del af kampagnen har vi desuden udarbejdet to publikationer:

/ Steder i landskabet – et inspirationskatalog over, hvordan nænsomme arkitektoniske indgreb kan formidle naturen. Hent publikationen.

/ Agenda Y – yderområdernes potentialer – en analyse, der stiller skarpt på de danske yderområders uudnyttede, stedbunde potentialer. Hent publikationen.


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiseret i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2011-2017

Kontakt

Kirstine Cool, rådgivningschef, kirstine@b-a-r-k.dk, (+45) 2534 2725

Kirstine Cool, rådgivningschef

Kirstine

Cool

Rådgivningschef, antropolog

Kirstine er antropolog med speciale i modernitet og steder. Hun har stor erfaring i at udvikle og lede strategiske, langvarige kampagner inden for det byggede miljø.

Kirstine har ligeledes stået i spidsen for en lang række komplekse analyse- og udviklingsprojekter, hvor hendes antropologiske viden er omsat til klare strategiske anbefalinger.

Mail
Telefon
(+45) 2534 2725
LinkedIn