Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Spegeriet

Spegeriet

på Læsø

Spegeriet

Læsø Salt er et kendt produkt i det meste af landet, men øen har mange andre gode råvarer end salt. Kan et nyt formidlingskøkken i en gammel mejeribygning, hvor Læsøs fødevarer og madtraditioner kan udvikles, genopfindes og formidles, styrke Læsøs brand?

BARK har lavet et feasibility study af ideen, som Læsø Salt står bag. Vi har gennemført en markedsanalyse, vurderet ressourcer og potentialer og udført en bygningsanalyse af mejeribygningen fra 1885 – inklusive en vurdering af bygningsbehov og anlægsomkostninger.


Sted

Læsø

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Læsø Salt og Realdania

Projektperiode

2011

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Sara er administrerende direktør i BARK og fungerer derudover som seniorrådgiver med et særligt fokus på strategisk udvikling i landdistrikterne.

Sara har over 10 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Sara har desuden en lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter