Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Skovsgaard Gods Gentænkes

Skovsgaard

Gentænkes

Skovsgaard er et mindre gods, som ligger på Langeland. I 1979 arvede Danmarks Naturfond godset, og i dag fungerer Skovsgaard Gods som økologisk landbrug og rummer tre museer. Hvordan kan brugen af Skovsgaard Gods gentænkes?

BARK har afdækket Skovsgaards muligheder for ny anvendelse – blandt andet gennem interviews med aktører fra lokalsamfundet, en grundig bygningsregistrering samt en caseanalyse.


Sted

Langeland

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Realdania. Danmarks Naturfredningsforening var samarbejdspartner

Projektperiode

2010

Kontakt

Kirstine Cool, rådgivningschef, kirstine@b-a-r-k.dk, (+45) 2534 2725

Kirstine Cool, rådgivningschef

Kirstine

Cool

Rådgivningschef, antropolog

Kirstine er antropolog med speciale i modernitet og steder. Hun har stor erfaring i at udvikle og lede strategiske, langvarige kampagner inden for det byggede miljø.

Hun har stået i spidsen for en lang række komplekse analyse- og udviklingsprojekter, hvor hendes antropologiske viden er omsat til klare strategiske anbefalinger.

Mail
Telefon
(+45) 2534 2725
LinkedIn