Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Kultur og idræt i Vinge

Kultur og idræt

i Vinge

Kultur-, idræt- og bevægelsesplan for Vinge

På en bar mark uden for Frederikssund vil en ny by rejse sig over de næste årtier. Med op mod 20.000 nye beboere og 3.000 arbejdspladser er Vinge et af landets største byudviklingsprojekter, og visionen er at skabe en smart og bæredygtig by med fællesskab og natur som det centrale omdrejningspunkt.

Hvordan sættes kursen for en fleksibel og langtidssikret plan for byens kultur-, fritids- og bevægelsesliv? En plan, som understøtter byens værdier, og sikrer, at Vinge bliver et af Storkøbenhavns mest innovative og attraktive nye by- og boligområder?

BARK har udviklet en strategisk helhedsplan for Vinges kultur-, idræts- og bevægelsesliv. Den omfatter en overordnet vision, en række strategiske udviklingsspor samt anbefalinger til konkrete visionsprojekter, der kan tiltrække besøgende fra både nær og fjern.

 

Illustration: POLYFORM Arkitekter

 


Sted

Vinge, Frederikssund

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Lokale og Anlægsfonden og Frederikssund Kommune

Projektperiode

2015-2016

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn