Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

På forkant

Kommuner

På forkant

På forkant

Danmark er i forandring. Ligesom i resten af verden flytter folk fra land til by, og arbejdspladser koncentrerer sig i og omkring de store vækstcentre. Udviklingen kræver tilpasning og omstilling – både socialt, økonomisk og fysisk. Men hvordan kan kommunerne i områderne uden for de større byområder komme på forkant med udviklingen og skabe en ny positiv udvikling?

Erhvervsministeriet ved Erhvervsstyrelsen, KL og Realdania har i fællesskab gennemført kampagnen På forkant. Gennem støtte til 20 strategiplaner har kampagnen vist nye veje til, hvordan kommunerne uden for de store byer kan sætte gang i den nødvendige tilpasning, omstilling og udvikling. Målet er at understøtte en positiv udvikling, som gavner hele Danmark.

Til at gennemføre kampagnen og understøtte kommunernes arbejde blev et treårigt fagligt sekretariat etableret, hvor BARK indgik sammen med projektets parter. Sekretariatet bidrog med faglig sparring til strategiprojekterne, facilitering af netværk, udvikling af viden samt formidling.


Sted

Danmark

Ydelse

Udvikling af kampagner

Udvikling af kampagner

Udvikling

af kampagner

Udvikling af kampagner

Vi er specialiserede i at udvikle og lede strategiske, langvarige initiativer og kampagner inden for det byggede miljø. Initiativerne kan rumme forskellige elementer som støtte til projekter, analyser, netværk og kommunikation. Vi kan løse kampagnen fra a-z. Vi gennemfører calls efter projekter, skaber ny viden, faciliterer partnerskaber, netværk og udviklingsprocesser og kommunikerer viden, erfaring og budskaber i publikationer, presse, web, sociale medier, mm.

Kunde

Erhvervs- og Vækstministeriet ved Erhvervsstyrelsen, KL og Realdania

Projektperiode

2014-2017

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn