Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Øster Hurup

Øster

Hurup

Øster Hurup

Øster Hurup er en kystby omgivet af smuk natur. Havet er ét af vores allerstærkeste turistmæssige potentialer, men alligevel har Øster Hurup problemer med at tiltrække turisterne. Hvordan kan Øster Hurup styrkes som turismedestination?

BARK har udarbejdet en fysisk og strategisk helheds- og byrumsplan, som både rummer en række beskrivelser af konkrete, realiserbare projektidéer, anbefalinger til prioritering af fysiske nedslagspunkter og en kort- og langsigtet projektplan. BARK har yderligere rådgivet Mariagerfjord Kommune i, hvordan destinationen kan styrke fokus på østkystturisme samt givet strategiske anbefalinger til udvikling af fælles kystbyprofil.


Sted

Øster Hurup

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Ydelser

Planer og
strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Mariagerfjord Kommune

Projektperiode

2013-2016

Kontakt

Søren Ganer, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn