Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Odense Kulturstrategi

Kulturstrategi

Odense

Odense Kommunes kulturstrategi

Odense vedtog i 2004 kulturstrategien Odense – Danmarks kreative by. Strategien skulle styrke byens og regionens kulturelle vækstlag og skabe et dynamisk samspil mellem kultur, virksomheder, uddannelse og forskning, men hvordan kan en bevidst kommunal vækststrategi for kulturlivet skabe langsigtet byudvikling?

BARK har formidlet samarbejdet mellem Odense Kommune og Realdania og evalueret, hvordan en bevidst kommunal vækststrategi for kulturlivet kan skabe byudvikling på lang sigt. Evalueringen samler op på effekterne af kommunens kulturstrategi og erfaringerne med at udarbejde og implementere strategien.


Sted

Odense

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Odense Kommune og Realdania

Projektperiode

2010

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Sara er administrerende direktør i BARK og fungerer derudover som seniorrådgiver med et særligt fokus på strategisk udvikling i landdistrikterne.

Sara har over 10 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Sara har desuden en lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter