Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Naturbyen Husum

Naturbyen

Husum

Naturbyen Husum

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har længe haft en vision om et urbant naturcenter på EnergiCenter Voldparken i Husum. Ambitionen er, at det ny naturcenter skal fungere som et attraktivt oplevelsescenter, men hvordan skaber man en attraktion, der både tiltrækker publikum og genererer opbakning hos kommune og andre mulige finansieringskilder?

BARK har udarbejdet foranalyse og feasibility study for det nyt naturcenter – Naturbyen – i Husum. Projektet resulterede i et prospekt og en inspirationspublikation som danner grundlag for den videre fundraising og realisering af projektet.


Sted

Husum

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Brønshøj-Husum Lokaludvalg og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Projektperiode

2014

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn