Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Når lysten driver værket

Når lysten

driver værket

Rundt om i Danmark arbejder frivillige ildsjæle med istandsættelse, genanvendelse og udvikling af bygninger og kulturmiljøer. Ildsjæle drives af glæden ved at gavne den sag, de brænder for, gennem en frivillig indsats og sammen med andre. Men hvad er egentlig ildsjælenes betydning for bygninger, lokalmiljø og social udvikling?

BARK har rejst landet rundt, talt med projektejere og eksperter og analyseret en række af de frivilligt drevne projekter, som Realdania har støttet gennem tiden. På den baggrund har vi sat fokus på ildsjælenes betydning for bygninger, lokalmiljø og social udvikling.

Hent bogen her


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2009-2010

Kontakt

Kirstine Cool, rådgivningschef, kirstine@b-a-r-k.dk, (+45) 2534 2725

Kirstine Cool, rådgivningschef

Kirstine

Cool

Rådgivningschef, antropolog

Kirstine er antropolog med speciale i modernitet og steder. Hun har stor erfaring i at udvikle og lede strategiske, langvarige kampagner inden for det byggede miljø.

Hun har stået i spidsen for en lang række komplekse analyse- og udviklingsprojekter, hvor hendes antropologiske viden er omsat til klare strategiske anbefalinger.

Mail
Telefon
(+45) 2534 2725
LinkedIn