Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Maglemølle Papirfabrik

Maglemølle

Papirfabrik

Maglemølle Papirfabrik

Engang leverede Maglemølle Papirfabrik papir til hele Danmark, men siden 1993 har produktionen i det store industrikompleks ligget stille. Hvad er papirfabrikkens muligheder for at blive taget i brug igen, men med en ny funktion?

BARK har gennemført en byggeteknisk, arkitektonisk og kulturhistorisk analyse af potentialerne i det store industrikompleks.


Sted

Næstved

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Ydelser

Udvikling af
projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Næstved-Egnens Udviklingsselskab A/S og Næstved Kommune

Projektperiode

2007-2008

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn