Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Korinth Kro

Korinth

Kro

Korinth Kro

Korinth Kro har aner tilbage i 1700-tallet og har lagt navn til hele det lille bysamfund Korinth på Sydfyn, men kroen er i forfald. Hvordan kan den historiske kro sikres og anvendes til nye aktiviteter?

BARK har udført en bygningsanalyse, der kortlagde historien og pegede på bevaringsværdier, tilstand, anbefalinger og økonomi til istandsættelsen, så kroen igen kan rumme nye aktiviteter.


Sted

Korinth, Sydfyn

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Ydelser

Udvikling af
projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Faaborg-Midtfyn Kommune

Projektperiode

2011

Kontakt

Esben Dannemand Frost, esben@b-a-r-k.dk, (+45) 2252 7115

Esben Dannemand Frost

Esben

Dannemand
Frost

Seniorrådgiver, arkitekt

Esben er arkitekt og har lang erfaring med kortlægning og analyse på område-, by- og bygningsniveau samt strategiudvikling, procesrådgivning og facilitering af udviklings- og inddragelsesprocesser med udgangspunkt i det byggede miljø.

I BARK har Esben fokus på en strategisk udvikling af kommunernes og landdistrikternes særlige kvaliteter og potentialer, og har i sine projekter både arbejdet med industriens, landbrugets, byernes, og den offentlige og almene sektors bygningsarv.

Mail
Telefon
(+45) 2252 7115
Instagram
LinkedIn