Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Rebildporten

Porten til

rebild bakker

Rebild Kommune havde længe ønsket at styrke formidlingen til gæsterne i en af Danmarks største naturattraktioner, Rebild Bakker, men hvordan kan man udvikle et ankomstcenter ved Rebild Bakker?

BARK udarbejdede en konkret analyse og plan for et muligt projekt på stedet. Analysen omfattede en vurdering af de eksisterende forhold, krav til en kommende bygningsdisponering og arealanvendelse i form af et rumprogram, præcisering af de lovgivnings- og planmæssige forhold i området og en vurdering af anlægsøkonomi og markedsgrundlag.

Analysen lå til grund for den efterfølgende realisering af projekt ‘Porten til Rebild Bakker’.


Sted

Rebild

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Rebild Kommune og Realdania

Projektperiode

2010

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn