Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Hvide Sande og Søndervig

Hvide Sande

og Søndervig

Hvide Sande og Søndervig

Hav, strand og klitter, så langt øjet rækker. Danmark er ét af de lande i Europa, der råder over mest kyst pr. indbygger, og netop kysten, stranden og havet er ét af vores allerstærkeste turistmæssige potentialer. Alligevel vælger færre og færre gæster at tilbringe ferien langs den danske kyst. Hvordan kan kvaliteterne i Søndervig og Hvide Sande aktiviseres, så kystturismen styrkes?

BARK har sammen med Absolut Landskab, 3Part og Manto undersøgt, hvordan byernes særlige potentialer kan aktiveres og skabe lokal udvikling. Resultatet er to potentialeplaner, som beskriver hvordan byerne kan produkt- og kvalitetsudvikle turismetilbuddene med udgangspunkt i de stedbundne potentialer, og indeholder en række koncepter, samarbejder, projekter og servicetilbud.


Sted

Hvide Sande og Søndervig

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Ringkøbing-Skjern Kommune

Projektperiode

2014

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn