Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Hvidbog om herregårde

Hvidbog om

herregårde

Hver fjerde driftsbygning på herregårdene bliver ikke brugt, og dermed står 838.000 kvadratmeter lader, stalde og værksteder tomme overalt i landet og bidrager ikke til lokalsamfundet eller herregårdenes økonomi. Hvordan sikrer man, at der skabes innovation på herregårdene uden at arvesølvet – den værdifulde bygningsarv og de sårbare kulturmiljøer – går tabt?

Som del af Realdanias kampagne Fremtidens Herregård har BARK udarbejdet en hvidbog med nye perspektiver for herregårdens udvikling og bevaring.

Hvidbogen er en omfattende undersøgelse af herregårdenes forhold, muligheder og barrierer og stiller skarpt på herregårdenes rolle i det moderne samfund, driften i dag, herregårdenes markeder og håndtering af bygningsarven.


Sted

Danmark

Ydelse

Analyser og udredninger

Analyser og udredninger

Analyser

og udredninger

Analyser og udredninger

Vi gennemfører analyser og udredninger med relation til det byggede miljø. Både som større udredninger af særlige temaer eller bygningstyper og som foranalyser af problemfelter forud for igangsættelse af initiativer. Vi hjælper vores kunder indenfor filantropien med at identificere problemet, opstille målene og vælge den rette indsats.

Kunde

Realdania

Projektperiode

2009

Kontakt

Sara Line Bohn, adm. direktør, sara@b-a-r-k.dk, (+45) 2046 9284

Sara Line Bohn, adm. direktør

Sara

Line
Bohn

Adm. direktør, seniorrådgiver

Som adm. direktør har Sara ansvar for virksomhedens overordnede ledelse og trivsel, strategi, forretningsudvikling, salg og økonomi. Hertil er hun strategisk rådgiver på udvalgte projekter.

Sara har over mere end 13 års erfaring som rådgiver, og har stået i spidsen for udvikling og gennemførelse af en lang række komplekse analyse-, udviklings- og strategiprojekter for kommuner, fonde og organisationer. Hun har lang erfaring med at lede processer, projekter og partnerskaber.

Mail
Telefon
(+45) 2046 9284
Facebook
LinkedIn
Twitter