Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Havnen i Nykøbing Mors

Havnen i

Nykøbing Mors

Havnen i Nykøbing Mors

Nykøbing Mors havn er en aktiv fiskeri- og erhvervshavn med rekreative potentialer, pakhuse og flere gamle fiskekuttere, men havnen har også gennemgået store forandringer og har behov for at få tilført nye funktioner. Hvordan kan de fysiske og immaterielle kvaliteter i Nykøbing Mors havn forstærkes, så stedet bliver mere attraktivt?

Med udgangspunkt i en inddragelsesproces og kortlægning af havnens fysiske, sociale og immaterielle kvaliteter, udarbejdede BARK sammen med Schul Landskabsarkitekter idékatalog og skitseprojekt for havnens udvikling som grundlag for kommunens fremtidige udvikling af havnen.


Sted

Nykøbing Mors

Ydelse

Planer og strategier

Planer og strategier

Planer

Og strategier

Planer og strategier

Vi udarbejder planer og strategier med udgangspunkt i det enkelte sted – både for den enkelte by, område og hele kommunen. Vi kortlægger fysiske strukturer, identificerer sociale og økonomiske ressourcer og stedets særlige identitet som grundlag for at pege på muligheder og udfordringer. Vi involverer borgere, erhvervsliv og myndigheder i udvikling af planer og strategier for at sikre, at de også lever videre og bliver ført ud i livet.

Kunde

Morsø Kommune, VisitNordjylland og Morsø Turistforening

Projektperiode

2011-2012

Kontakt

Søren Ganer, seniorrådgiver, soren@b-a-r-k.dk, (+45) 4098 8748

Søren Ganer, seniorrådgiver

Søren

Ganer

Seniorrådgiver, arkitekt

Søren er uddannet arkitekt og byplanlægger med en overbygning i bysociologi,. Han har stor erfaring med både strategisk og praktisk by- og landskabsplanlægning.

I BARK arbejder Søren med omstilling og udvikling af byer og byområder til nye funktioner med afsæt i det enkelte steds muligheder og udfordringer, og har hovedsageligt fokus på koncept- og strategiudvikling og planer.

Mail
Telefon
(+45) 4098 8748
LinkedIn