Projekter

Filtrer
Bygningsarv
Bytransformation
Civilsamfund
Ikke kategoriseret
Kulturbyggeri
Landdistrikter
Publikationer
Alfabetisk
Kronologisk
Vis alle
Icon Linkedin Icon Twitter Icon Facebook Icon Print Icon Mail

Grøn Livø

Vision

Grøn Livø

Livø har længe haft en vision om at gøre øen til Limfjordens bedste besøgs- og feriested og Danmarks første selvforsynende energiø, men hvad er mulighederne for at føre de ambitiøse mål ud i livet?

BARK har gennemført en bæredygtighedsvurdering og undersøgt mulighederne for at gøre visionen til virkelighed: Kan der etableres lokal, bæredygtig energiforsyning på øen? Hvordan kan man renovere Livøs bevaringsværdige bygninger og bevare kulturmiljøet? Og hvordan kan øens erhvervs- og turismemæssige potentiale udnyttes bedre?

Processen bidrog til at kvalificere projektets videre udvikling og realisering.


Sted

Livø

Ydelse

Udvikling af projekter

Sisimut

Udvikling af projekter

Udvikling

af projekter

Udvikling af projekter

Vi udvikler og kvalificerer ideer i det byggede miljø til holdbare projekter. Vi laver konceptudvikling, feasibility studies og forretningsplaner for nye projekter. Vi vurderer eksisterende bygningers genanvendelsespotentiale, vi udvikler og kvalificerer den gode idé til koncept og fysisk program og tester ideens holdbarhed og levedygtighed i forhold til marked, organisation, anlæg, økonomi, og finansiering.

Kunde

Naturstyrelsen Aalborg, Miljøstyrelsen og Realdania

Projektperiode

2010-2011

Kontakt

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef, rie@b-a-r-k.dk, (+45) 2681 6188

Rie Søgaard Jensen, rådgivningschef

Rie

Søgaard
Jensen

Rådgivningschef, cand. scient. soc.

Rie har en baggrund inden for erhvervsøkonomi, organisationsteori og geografi. Rie er specialist i at lede udviklingsprojekter og kampagner på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til faglige, politiske og udførende parter inden for det byggede miljø. I BARK har Rie fokus på en strategisk udvikling af kommunerne med udgangspunkt i det byggede miljø.

Mail
Telefon
(+45) 2681 6188
LinkedIn